Stressitön minä

Nauti! Palautuminen keholle ja mielelle samassa paketissa. Kerran kuussa yhdessä live-tunnilla. Lyhyisiin harjoituksiin pääset heti käsiksi.

Löydä itsesi uudelleen stressikuorman alta

Tule mukaan ainutlaatuiseen valtakunnalliseen yhteisöön, joka auttaa, kannustaa ja toimii vertaistukena, kun haluat päästä eroon kuormittavasta stressistä ja löytää upean itsesi uudelleen.

Yhteisön ovet ovat nyt avoinna, lue lisää ja tutustu!  

Hei sinä upea ja ainutlaatuinen nainen.
- Sinä, joka olet hautautunut pitkittyneen stressin alle.
- Sinä, joka olet unohtanut oman ainutlaatuisuutesi.
- Sinä, joka kamppailet kiltteyden ja omien toiveidesi keskellä.  

Haluan kertoa, ettet ole yksin. Meitä tunnollisia suorittajia on Suomessa paljon. Me teemme, otamme vastaan, joustamme ja laitamme muiden tunteet, ajatukset ja tarpeet itsemme edelle.  

Pelkäämme mitä tapahtuu, jos sanomme ”ei”.  

Voin lohduttaa sinua ja kertoa, että maailma ei romahda. Se ei vääristy eikä murru, vaikka alkaisit ajattelemaan itseäsi.  

“Tajusin kuinka pienetkin muutokset voivat vaikuttaa ja kuinka vähän aikaa ne todellisuudessa vievät.”

Palaute

Salakavalaa ja kuormittavaa stressiä ei aina edes huomaa

Stressi on siitä inhottava matkakumppani, että se hiipii hiljaa ja huomaamatta arkeen. Pitkittyessään se alkaa aiheuttamaan sekä fyysisiä haasteita että mielen haasteita.

Saatat tuntea jotain näistä jo nyt:  

Unettomuus, haluttomuus, väsymys, selkäkipu, uneliaisuus, sydämentykytys, pahoinvointi, vatsavaivat, tihentynyt virtsaamisen tarve, hikoilu, flunssakierre.  

Päänsärky, huimaus, hengenahdistus, lihasten nykiminen, puristava tunne rinnassa tai päässä, verenpaineen nousu.  

Taustalla voi olla myös muuta kuin pelkkää stressiä. Siksi fyysisiä oireita on tärkeä käydä näyttämässä lääkärillä.  

Mutta jos fyysiset oireet johtuvat stressistä, minulla on sinulle mielenkiintoisia uutisia. Näitä oireita voidaan alkaa helpottamaan jo muutaman minuutin harjoituksilla.  

Kuvittele hetki, että jo muutaman minuutin harjoituksen jälkeen tunnet olosi rauhallisemmaksi, energisemmäksi ja seesteisemmäksi.  

Kuvittele, miten venyttelet harjoituksen jälkeen ja tunnet, kuinka elämänilo alkaa virrata kehoasi pitkin.

Kuvittele, miten jokainen aamu on edellistä helpompi ja rauhallisempi ja miten jokainen ilta on kevyempi kuin edellinen.  

Kuvittele, että nautit elämän pienistä hetkistä juuri siten, kuin niistä tulisikin nauttia. 

Eveliina Rusi

hyvinvoinnin oppaasi

Olen sinun kumppanisi ja valmentajasi, kun haluat lieventää stressiä ja jopa päästä eroon siitä.  

Opiskelin nuorena media-alaa ja tein töitä tv-maailmassa. Rakastin työtäni ja työyhteisöäni. Työajat olivat kuitenkin hyvin epäsäännölliset. Työ oli hektistä. Minut irtisanottiin, kun Nelosen uutiset -ohjelma päätettiin lopettaa.  

Olisin voinut stressata silmät päästäni. Päätin kuitenkin ottaa haasteen mahdollisuutena. Minulle tuli tilaisuus miettiä, mitä vielä haluan elämältä ja minkälaista työtä haluan aidosti tehdä. Tv-maailma oli nähty. Halusin siirtyä hyvinvoinnin pariin. Halusin tarjota hektisyyden sijaan rentoutta ja rauhoittumista.  

Opiskelin koulutetuksi hierojaksi, jotta minulla on konkreettinen ammatti ja taito auttaa. Keho kokonaisuutena kiinnostaa minua. Kuuden vuoden aikana olen kouluttanut itseäni paljon, ja asiakkaani ovat saaneet paljon apua oireisiinsa työskennellessään kanssani. 

“Parasta: Vinkit niin pieniä, helposti tehtäviä ja lähes missä vain. Sinun miellyttävä ohjaustapasi ja äänesi. Laadukkaat videot.”

Palaute

Haluan auttaa mahdollisimman montaa

...naista (ja miksen miehiäkin) lievittämään stressioireita ja nauttimaan elämästä ilman turhaa suorittamista. Haluan muistuttaa sinulle, kuinka upea ja ainutlaatuinen sinä olet. Haluan auttaa sinua löytämään itsesi kuormittavan stressin alta.

Tähän tarkoitukseen olen perustanut verkon kautta toimivan yhteisön, joka yhdistää meidät saman katon alle valtakunnallisesti. Kirjaudut vain kurssialustalle, jonne kokoan kuukausittain sinua auttavia ja hyvinvointiasi edistäviä harjoituksia. Sen lisäksi lähetän sinulle kerran kuussa sähköpostitse linkin, jota klikkaamalla pääset osallistumaan yhteiselle livetunnille.

Tapaamme verkon kautta livenä joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo 10, jolloin nautimme tunnin erilaisista rentouttavista liikkeistä. Tunnin lopussa meillä on mahdollisuus keskustella rauhassa. Varaa siis itsellesi yhteensä 60 minuuttia aikaa.

Aika on sinulle ja hyvinvoinnillesi. Osallistuminen ei vaadi kamerayhteyttä eikä mikrofonin käyttöä. Voit siis katsoa harjoitukset omalta koneeltasi tai kännykältäsi ja toistaa ohjatut harjoitukset oman kotisi rauhassa.

Mikäli et pääse tuolloin osallistumaan, ei hätää! Tallenne harjoituksesta jää yhteisön jäsenille katsottavaksi. Voit siis katsoa sen seuraavana päivänä tai vaikka viikon kuluttua. Tai vaikka joka päivä!

Niin kauan kuin olet yhteisömme jäsenenä, voit palata tekemään rauhoittavia harjoituksia yhä uudelleen ja uudelleen. Harjoitusten avulla tunnet kehossasi, että sinä riität. Tunnet rauhan ja kiitollisuuden tästä hetkestä. Ja opit nauttimaan omasta hyvinvoinnistasi.

Liveharjoituksen lisäksi annan kaksi kertaa kuussa harjoituksia, jotka tukevat stressinlievitystä. Myös nämä materiaalit ovat sinulla käytössäsi niin kauan kuin olet yhteisömme jäsenenä.  

KURSSIN RAKENNE

Osallistuaksesi tarvitset vain:

- nettiyhteyden
- kerran kuussa 60 minuuttia aikaa
- sähköpostiosoitteen
- salasanan (jonka minä toimitan sinulle ilmoittautumisen jälkeen).

Siinä kaikki!

Stressiä emme aina voi välttää, mutta voimme vaikuttaa siihen!

Miksi halusin perustaa tämän yhteisön?

Kun on stressaantunut, ajatukset pyörivät suppeaa ympyrää. Tyypillisesti alamme tehdä vääriä päätöksiä jättämällä itsellemme hyvää tekeviä asioita pois. Perustelemme sen sillä, että ”en jaksa nyt”, tajuamatta, että toimimalla näin teemme itsellemme hallaa.

On tärkeää löytää, muistaa ja oppia niitä asioita, jotka tuovat iloa. Stressaantuneena niitä on vaikea löytää ja tunnistaa. Siksi yhteisön apu, tuki ja varsinkin vertaistuki on tärkeää. Me yhdessä kannattelemme jokaista ja autamme jokaista löytämään näitä ilon hetkiä ja huomioimaan niitä omassa arjessamme.

Muutama vuosi sitten ajoin itseni stressikierteeseen. Kalenteri täyttyi töistä ja ihanista asiakkaista. Kiire tuntui syövän kaiken ilon ja energian päivistäni. Niinpä tein päätöksen jättää yhden rakkaan harrastuksen pois, koska minusta tuntui, etten ehdi edes hengähtää päivien aikana.

Mutta tuon yhden harrastuksen pois jättäminen kulutti ja kuormitti minua vieläkin enemmän. Vasta paljon myöhemmin tajusin tehneeni emämokan. Se, että kävin harrastuksessani, auttoi minua palautumaan ja rentoutumaan. Ja nyt olin jättänyt sen pois.

Siksi on niin tärkeää pitää kiinni niistä asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä ja joiden tekemisestä nautit. Ne eivät vie sinun aikaasi turhaan, vaan ne auttavat sinua palautumaan ja jaksamaan kiireisen arjen keskellä. Ne alentavat sinun stressitasoasi.  

Tutustumistarjous voimassa vain rajoitetun ajan

Kun tulet mukaan tänään, pääset tutustumaan yhteisöömme ennakkotilaajan edulla 19,90 e. Käytä hyväksesi etukoodi: stressiton

“Parasta: Rentoutuminen, pienten liikkeiden suuri vaikutus, asiantuntemus.”

Palaute

Eräs asiakkaani ja ystäväni, joka on yrittäjä, koki pitkään todella vaikeaa stressiä. Stressin aiheita oli sekä töissä että kotona. Kun juttelimme ensimmäisen kerran, kysyin häneltä, mistä asioista hän nauttii. Hetken pohdittuaan hän purskahti itkuun.

“En tiedä. En löydä yhtään asiaa, josta nauttisin tai josta muistan joskus nauttineeni”, hän vastasi.

Ymmärrän enemmän kuin hyvin. Näin käy monelle. Aloin kyselemään häneltä, juoko hän mieluummin kahvia vai teetä ja millainen hänen kotinsa ympäristö on. Hän kertoi, että juo mielellään kahvia useamman kupin päivässä ja että hän asuu lammen rannalla.

Ehdotin hänelle, että viikonloppuna hän keittää kupin kahvia, menee hetkeksi istumaan lammen rannalle ja nauttii kahvikupillisen siellä.

Viikonlopun jälkeen kysyin häneltä, toteuttiko hän ehdottamani asian. Hän kertoi näin:

Idea kuulosti pitkästä aikaa hyvältä. Lauantaiaamuna olo oli kuitenkin todella vetämätön. Yritin vältellä ajatusta, että menisin lammelle juomaan kupin kahvia. Mutta sitten päätin, että olen ansainnut tämän pienen oman hetken. Niinpä keitin kahvin, laitoin sen termosmukiin, puin villatakin päälle ja kävelin lammen rantaan.

Ja voi sitä hetkeä! Aurinko paistoi, puut loistivat keltaisena, oranssina ja punaisena. Näky suorastaan salpasi hengityksen. Siinä minä sitten istuin puoli tuntia. Katselin vain maisemaa ja nautin lämpöisestä kahvista syyspäivänä.

Kun tulin kotiin, olo oli jotenkin niin energinen, että laitoin lenkkarit jalkaan ja kävin kävelyllä. 20 minuuttia vain, mutta se antoi minulle energiaa koko loppupäiväksi.

Ja tiedätkö mitä? Sunnuntaina tein samat asiat. Tästä taitaa tulla minulle uusi viikonloppurutiini!”

Asiakkaan tarina

Niin, entä jos sinäkin rakentaisit itsellesi lempeän rutiinin?

Kun teet itseäsi hemmottelevia asioita ja liikutat lempeästi omaa kehoasi, alat nopeasti tunnistamaan eron rentouden ja stressin välillä. Ja opit, miten voit rentouttaa kehoasi pienen liikkeen avulla myös arkisin.

Varaa itsellesi aikaa tunti. Ota rauhallinen paikka, jossa olet vain sinä. Sulje televisio, radio ja laita tietokone kiinni. Tämän tunnin aikana kehosi voi hyvin, se herää rauhoittumaan ja tasaantumaan.

Hoidat kehoa ja mieltä lempeän liikkeen kautta. ”Reset-nappulan” käyttö takaa, että tunnet eron olossasi. Ja mikä parasta, se olo ei katoa mihinkään heti, se on sinussa ja se säilyy kehosi muistissa yhä pidempään ja pidempään. Mitä enemmän harjoitat sitä, sitä paremmin se toimii. Ja se kaikista paras uutinen on, että opettamani harjoitukset auttavat sinua aktivoimaan tämän ”reset-nappulan” jo muutamassa minuutissa.

Stressin tuoma väsymys on todellinen. Mutta hyvin pienillä asioilla on mahdollista saada väsymystä poistettua. Se antaa tilaa ajatuksille, se antaa tilaa hengittää. Kun näitä pieniä asioita tehdään säännöllisesti, olo alkaa helpottumaan yhä enemmän ja enemmän.

Toivon, että sait tästä inspiraatiota itsellesi ja teet jotain pientä itsesi hyväksi jo tänään. Mutta ymmärrän myös sen, että tätä uutta rutiinia voi olla vaikeaa ylläpitää yksin.

Siksi suosittelen sinua tulemaan mukaan meidän upeaan yhteisöön, jossa me olemme sinun tukenasi niin pitkään kuin vain haluat ja tarvitset.   

“Parasta: Vinkit liikkeiden liittämisestä arkirutiineihin.”

Palaute

Kun tulet mukaan yhteisöömme, hemmottelet itseäsi joka kuukausi

Näytät itsellesi, että olet hyvinvoinnin arvoinen.

Opit kuukausittain uusia tapoja ja keinoja pitää itsestäsi ja mielestäsi hyvää huolta.

Voit ajatella, että yhteisö on kuin henkilökohtainen mielen kuntosali!  

Toistamalla annettuja harjoituksia viikoittain stressi on vuoden kuluttua muisto vain!    

Yhteisön jäsenenä saat kaikki nämä:

lempeä tunti

Kerran kuussa verkon kautta livenä toteutettava noin tunnin mittainen harjoitus, joka auttaa sinua lievittämään stressiä.

Tallenteet

Harjoitusten tallenteet jäävät sinulle käyttöön niin pitkäksi aikaa kuin olet yhteisömme jäsenenä.

kokeile tätä

Kaksi kertaa kuussa saat ohjeita ja vinkkejä, joita voit kokeilla saman tien.

vinkkiarkisto

Myös nämä materiaalit ovat käytössäsi niin pitkään kuin olet yhteisömme jäsen.

yhdessä eteenpäin

Vietämme siis 12 yhteistä tuntia, joiden lisäksi saat 24 vinkkiä ja ohjetta seuraavan vuoden aikana.

yhteisön tuki

Matkataan yhdessä toisiamme tukien.

TUTUSTUMISTARJOUS VOIMASSA VAIN RAJOITETUN AJAN 

Kun tulet mukaan tänään, pääset tutustumaan yhteisöömme ennakkotilaajan edulla 19,90 e. Käytä hyväksesi etukoodi: stressiton

Seuraavasta kuusta alkaen yhteisön hinta on vain 1,33 euroa päivässä (39,90 e/kk). Kaikki hinnat sisältävät alv:n 24 %.

Vai haluatko säästää 120 euroa? Maksa koko vuoden jäsenmaksu kerralla!

TULE MUKAAN TÄNÄÄN!

  • Kuukausimaksulla
  • 39.9

    per month

    Maksa kuukausi kerrallaan

    Osta tästä

“Olo oli jatkuvasti väsynyt. Harjoitukset tuntuivat alussa liian yksinkertaisilta, että ne voisivat toimia. Mutta kokeilin. Toistin päivittäin yhtä harjoitusta ja viikon kuluttua aloin jo huomaamaan muutoksen olossani. Oli tärkeää nähdä, että minulla on avaimet oman olotilani kohentamiseen enkä tarvitse kalliita älylaitteita, sormuksia tai ohjelmia.”

Palaute

"Liikkeiden yksinkertaisuus. Niitä on oikeasti aika helppoa ujuttaa mukaan arjen keskelle. Ohjaajan positiivinen ote kurssin vetämiseen."

Palaute

Peruutusoikeus

Jos tulet toisiin aatoksiin, voit peruuttaa yhteisön jäsenyyden milloin tahansa. Tee vain ilmoitus kirjallisesti osoitteeseen eveliina@eveliinanpolku.fi, niin jäsenyys perutaan eikä maksuja sen jälkeen enää veloiteta.

Kysymyksiä? Otathan yhteyttä eveliina@eveliinanpolku.fi, niin jutellaan lisää!